Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pavo20 Kefe nélküli drón-ELRS ( DJI O3 HD Digital VTX-hez)

Ár:
53.490 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_pavo20_elrs_2.4g
Menny.:db

Leírás

A Pavo 20-at 2 hüvelykes DJI O3 cinewhoop-nak tervezték 150 g alatt, amely kompatibilis a Caddx Vistával és a RunCam Linkkel is. Az innovatív PA12 anyagból megvastagított keresztmetszetű, az aerodinamika elveit zseniálisan alkalmazó és a továbbfejlesztett 3S energiarendszerrel hibátlan szinergikus szinergikus hangcsatorna páratlan tolóerőt biztosít. A kameratartó átfogó újratervezésen esett át, ami precíz védelmet biztosít. Zökkenőmentesen illeszkedik a COB LED csíkokhoz. A mérnöki tudományok csodája páratlan teljesítményt mutat bel- és kültéren egyaránt, mint a kiválóság megtestesítője a DJI O3-kompatibilis quadcopterek birodalmában.

Bullet Point
A Pavo20 ideális választás kisméretű beltéri és kültéri, könnyű, 2 hüvelykes DJI O3 cinewhoop-hoz, 150 g alatt.
Integrált fröccsöntés HD VTX tartókonzol, könnyű telepítés. A kamera oldalsó panelje és a 4 pontos rögzítési lyuk kialakítása pontosan védi az objektívet, garantálva a kompromisszumok nélküli lencsevédelmet.
Az innovatív PA12 anyagból megvastagított keresztmetszetű, az aerodinamika elveit zseniálisan alkalmazó és a továbbfejlesztett 3S energiarendszerrel hibátlan szinergikus szinergikus hangcsatorna páratlan tolóerőt biztosít.
Nyitott végű akkumulátorszíj-nyílás, amely 2–3S akkumulátort* fogad, miközben az oldalsó nyílások megtartják a stabilitást.
Az új F4 2-3S 20A AIO FC V1 mindössze 5,92 grammot nyom, és HD digitális VTX-re van optimalizálva. Továbbfejlesztett számítási teljesítménye, nagy válaszsebessége és stabil repülése ideális választássá teszik a HD-húshoz.
Megjegyzés: A 2-4S a Pavo20 vázhoz való, ez a Pavo20 quadcopter csak a 3S akkumulátorokat támogatja.

DJI O3 számára született
A Pavo20 egy mikro cinewhoop, amelyet beltéren és kültéren egyaránt magával ragadó repülési élményhez terveztek. Kezeli a 4K/1080P légi filmezést, lenyűgöző látványt nyújtva bármilyen környezetben. A 90 mm-es tengelytávval és az agresszív energiaellátó rendszerrel az egyedülálló zúgócsatorna növeli a tolóerőt, és illeszkedik a COB LED-szalagokhoz, egy kis kreativitást adva a felvételekhez. Tapasztalja meg az innováció csúcsát a DJI O3-mal, és lépjen a légifilmezés új szintjére, akár a Pavo20-at, akár a Pavo Picot használja.

 

Kamera és VTX rendszer
A Pavo20 különféle HD VTX típusokat támogat. A DJI O3 Air Unit akár 1080P-t is támogat a kétsávos átviteli technológia segítségével a jobb jelstabilitás érdekében. A Caddx Vista akár 720P-t is támogat, alacsony késleltetéssel és kiváló képminőséggel. A RunCam Link kompatibilis a népszerű FPV rendszerekkel, például a formálókkal, sokoldalú megoldásokat kínálva a pilóták számára. A testreszabott HD VTX rögzítőkeret osztott kialakítású, így könnyedén telepíthető a barkácsoló pilóták számára, és további lehetőségeket fedezhet fel, miközben HD képminőséget biztosít.

Pavo20 keretkészlet
A 90 mm-es tengelytávú Pavo20 Frame Kit ütésálló PA12 megvastagított hangcsatornával van felszerelve. Megerősített keresztmetszetű kialakítása növeli a szilárdságot és a robbanásállóságot, biztosítva a tartósságot nehéz repülési körülmények között is. Az aerodinamika elveit alkalmazza, és hibátlanul szinergizál a továbbfejlesztett energiarendszerrel, hogy páratlan tolóerőt biztosítson.

Precíz biztonság HD VTX-hez
A kamera oldalsó panelje és a 4 pontos rögzítési lyuk kialakítása hatékonyan védi az objektívet, miközben lehetővé teszi az ND szűrők egyszerű beszerelését, garantálja a kompromisszumok nélküli lencsevédelmet, és kiküszöböli az intenzív repülések utáni szögeltérésekkel kapcsolatos aggályokat. Réz anya kialakítású, integrált fröccsöntési technikát alkalmazva, kiküszöbölve a csavarok feszességének beállításával és a telepítés egyszerűsítésével kapcsolatos gondokat. Nyitott végű akkumulátorszíj-nyílás, amely az akkumulátorok széles választékát tartalmazza*. Az oldalsó nyílások biztosítják az akkumulátor biztonságos és stabil elhelyezését, megakadályozva az esetleges elmozdulást repülés közben.

Megjegyzés: A 2-4S a Pavo20 vázhoz való, ez a Pavo20 quadcopter csak a 3S akkumulátorokat támogatja.

A Pavo20 által tapasztalt vibrációs problémák és megoldások összhangban vannak a Pavo Pico-val. Kérjük, olvassa el a Pavo Pico DJI O3 vibrációs problémát.

Ezen túlmenően az integrált fröccsöntő HD VTX tartókonzol egy betétes réz anyával büszkélkedhet, megkönnyítve a telepítést, félmenetes csavarokkal felszerelve, amelyek kiküszöbölik a csavarok szorosságának beállításával kapcsolatos problémákat, ami szintén javítja a rezgéscsillapítást és biztosítja a stabilitást. és sima HD képek. Ugyanakkor a Pavo Picohoz is illeszthető.

 

Energiaellátó rendszer
Tapasztalja meg a 1103 |-unkkal a legnagyobb erőt és sebességet 8500 KV-os motor, páratlan tolóerőt biztosít az adrenalint pumpáló repülésekhez. Kifejezetten a 2"-es kellékekhez tervezett energiarendszer kivételes mozgékonyságot és manőverezhetőséget biztosít szűk helyeken. Támogatja a 3S 450-650 mAh akkumulátorokat, tökéletes egyensúlyt biztosítva a repülési idő és a teljesítmény között. Az akár 5 perces repülési idővel megszakítás nélkül lélegzetelállító légifelvételeket készíthet. Frissítse drónja energiarendszerét, és emelje új magasságokba repülési élményét.

Repülésirányító
Az F4 2-3S 20A AIO FC V1-ünk 25 A csúcsáramú ESC-vel rendelkezik, amely biztosítja az FC stabil működését még a motor leállása esetén is. A 9V 2A BEC tápegység kiegészítése biztosítja a DJI O3 HD VTX stabil működését, amikor az akkumulátor feszültsége alacsony. Tartalmaz egy DJI O3 6 tűs PMU-t is, amely lehetővé teszi a HD VTX-hez való csatlakozást forrasztás nélkül. Olyan funkciókat integrál, mint a 16 MB-os fekete doboz, amely támogatja a GPS-t, a külső vevőket és más eszközöket. Az újratervezett forrasztópad elrendezés és az USB-csatlakozó megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a telepítést és a karbantartást.

Pavo sorozatú COB LED szalag
A Pavo sorozatú COB LED szalag egy 5 V-os, 560 mm*4 mm méretű LED szalag. Megnövelt láthatóságot biztosít, és megkönnyíti a pilóták számára a drón repülésének könnyű megfigyelését éjszakai vagy rossz fényviszonyok között, ami az üzembiztonságot is növeli, Biztonságosan felszerelhető a váz hurokcsatornájára, egyedi fényeffektusokkal és vizuálisan magával ragadó megjelenéssel. Válasszon a jégkék, fehér, zöld vagy piros szín közül, vagy akár több színt is keverjen, hogy személyre szabja és emelje repülési élményét, miközben garantálja a biztonságot.

ND szűrő DJI O3 kamerához
A DJI O3 kamerához készült BETAFPV ND szűrőt kifejezetten a Pavo20 és Pavo Pico Brushless Whoop Quadcopterhez tervezték. Eközben a DJI O3 Air Unit ND szűrőit a DJI O3 Air Unithoz szabták, és képesek csökkenteni a kamera lencséjébe jutó fény mennyiségét. Ezzel a funkcióval lassabb záridőt vagy szélesebb rekesznyílást érhet el repülés közben. Ezek a könnyű szűrők kiváló minőségű optikai osztályból készültek, amelyek biztosítják az optimális képtisztaságot, és túl könnyen telepíthetők a szerkezetre.

Alkatrészek ajánlása
FC&ESC: F4 1S 12A AIO FC V3, F4 2-3S 20A AIO FC V1
Motor: 1103 | 8000kv/8500kv/11000kv
Légcsavarok: GF 2015-2B, GF 2020-4B
Akkumulátor: 3S 450mAh ~ 650mAh
VTX: DJI O3, Caddx Vista, RunCam Link
Szűrő: BETAFPV ND szűrő

Csomag tartalma

1 * Pavo20 Brushless Whoop Quadcopter (HD VTX és kamera nélkül)

1 * Pavo20 HD VTX konzol

1 * HD VTX konzol csavaros csomag

1 * Pavo sorozatú COB LED szalag kiegészítő készlet (jégkék)

4* GemFan 2015 2 lapátos légcsavar

1 * C típusú adapterkártya

1 * 4 tűs adapterkábel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!