Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ImmersionRC Ghost xLite Module

Ár:
31.490 Ft
Gyártó:
Cikkszám: IRC_Ghost_xLite_Module
Földrajzi lokáció: FCC
Menny.:db

Leírás

Minden, amit akarsz, és még egy kicsit
Azoktól a mérnököktől származik, akik a rapidFIRE segítségével megváltoztatták az analóg FPV világot

A Ghost új mércét állít fel az R/C Control technológiák terén. Menjen gyorsabban, tovább, biztonságosabban.

Három év készülőben, számtalan szórakoztató óra tesztelés a világ leggyorsabb pilótái által.

Svájcban tervezték.

Jellemzők
2,4 GHz ISM sáv

„Lite Tx” kompatibilis adó sokszínű átvitellel

Az egyik legkisebb vevőegység a piacon

Chirp Spread Spectrum, adaptív FHSS-sel

Crazy Race Performance, 250Hz*frissítések

~4 ms végponttól végéig késleltetés, OpenTx integrációval

Nagyobb hatótávolság, mint amennyire a legtöbb pilótának valaha szüksége lesz

Műszaki adatok
Általános specifikációk

Frekvencia: 2,4 GHz sáv

Moduláció: Chirp Spread Spectrum + Adaptive FHSS

Kötés: Kétirányú, megerősítéssel és protokoll egyeztetéssel

RF profilok: kezdetben 4, Race, Pure Race, "Normal" és Long Range, továbbiak jönnek

Lite TX modul specifikációi

Kiskereskedelmi ár (USD): 69,96 USD (1x Lite Tx modul)

Felfelé irányuló RF teljesítmény: 16uW – 350mW (+/- 0,5 dB)

Képkockasebesség: 250 Hz* (Race250, FLRC), 166 Hz (verseny), 62 Hz (normál), 15 Hz (nagy hatótávolságú)

Formátum: Standard Lite Tx modul, FrSky Taranis™-szal tesztelve

Antennák: Ikerantenna, Tx oldali diverzitással. Az antennák 2,1 dBi dipólusúak

Kompatibilitás: Bármely R/C Tx, amely támogatja a Lite Tx modulokat (FrSky Taranis™ xLite stb.)

Soros formátumok: SBus, GHST (Auto-Sense)

Firmware: USB-vel bővíthető (OTA frissítésekkel a vevőkészülékekhez)

Tápellátás: 6V-20V, 1,75W @ 350mW, ~250mA 7,4V-nál

Az RC Ghost PFQ (elég… gyors)
Válasszon több üzemmód közül a Ghost Transmitterben. A két Race mód közül a leglassabb 160 Hz-es képfrekvenciával működik, míg a leggyorsabb „Pure Race” 250 Hz-es* képkockasebességre nyitja a gázkart.

Az OpenTx to Flight Controller késleltetése várhatóan 4 ms alatt fog futni.

Érezhetik ezt a versenyzők? egy jó kérdés… de talán jobb kérdés, hogy akarsz-e versenyezni egy olyan pilótával, aki ezt használja…

2,4 GHz-es és nagy hatótávolságú képességek
Az ImmersionRC új mércét állít fel Ghost rendszerével, amely mind a hosszú távú pilóták, mind a freestylerek, mind a versenyzők igényeit szolgálja.

Könnyen elérheti a 10 km-es hatótávolságot elég könnyű felszereléssel és elég kompakt antennákkal, hogy tökéletesen elkísérje Nano Goblin™ készülékét a szomszédos országba.

Mivel a 2,4 GHz-es antennák viszonylag kicsik, egy irányított antenna az adón könnyen megkétszerezheti a várt hatótávolságot.

„Micro Failsafes” – Soha többé
Az EU-jogszabályok szerint 868 MHz elenyésző 2 MHz széles. A csomagvesztés még 4 pilótával is a levegőben nem szép. Adjon hozzá még 4-et, és a versenyzés többé nem szórakoztató.

Az USA által legális 915 MHz-es sáv egy kicsit jobb, 15 MHz-es szélességben.

A világméretű 2,4 GHz-es sáv 76 MHz-es sávszélességet biztosít, és kényelmesen otthont ad számtalan egyidejű kapcsolatnak, nagyszámú elveszett csomag nélkül.

A repülésvezérlők legújabb fejlesztései (előrecsatolás), amelyek kiváló teljesítményt nyújtanak, de meglehetősen érzékenyek a csomagvesztésre, minden apró segítség.

Ghost moduláris adók
Az első Ghost Transmitter egy „Lite Tx” stílusú modul, integrált OLED kijelzővel és Joystick-kel. Zökkenőmentesen konfigurálja anélkül, hogy Lua szkriptekkel kellene interakcióba lépnie.
A régiótól függően akár 350 mW RF teljesítmény is kibocsátható a mellékelt rövid dipólusú antennán keresztül. Az antenna diverzitás az alapértelmezett működési mód, de az egyantennás mód egy menüopcióval távolabb található.
Egy egyszerű menürendszer megjeleníti az összes kritikus paramétert, beleértve a spektrumanalizátort és a rendszer késleltetésének valós idejű kijelzését, az R/C Tx-től a repülésvezérlőig.

Apró vevők
A méret számít. A Ghost Átto vevő körülbelül 0,6 g tömegű, és mindössze 14,8 x 11,5 mm, ami 15%-kal kisebb, mint legközelebbi versenytársa.

A legtöbb szabványos protokoll támogatott, köztük a PWM, SBus, Fast SBus (200k), SRXL-2 (400k) és egy fordított SBus (vagy inkább egy fordított-invertált SBus) az F4 FC-k rugalmasságának növelése érdekében.

A Deja-Vu-kötés biztosítja, hogy a Ghost-adó által már „ismerte” vevők (egy korábbi kötési művelet révén) többé ne igényeljenek gombot a kötéshez. Ez vonatkozik az új vevőkészülékekre is, amelyek először kapcsolnak be anélkül, hogy szükség lenne a gombra (mindezt azért, mert nem bírjuk elviselni, ha felszakítjuk a modelleket, hogy megtaláljuk azt az eltemetett kötőgombot).

A szerkesztő megjegyzése: Meg kell említenünk, hogy az Átto a „nagy” fogadó?… erről majd később.

Orqa Goggle integráció
Az a hely az FPV.Connect táblán… igen, ez egy Ghost vevőkészüléknek, az Átto-nak való.

A szellemadók és vevőkészülékek Bluetooth vagy wifi használata nélkül alkothatnak hálózatot, és anélkül kommunikálhatnak egymással, hogy feláldoznák a kritikus vezérlési teljesítményt.

Tiszta csatornakeresés automatikus csatorna-hozzárendeléssel, a DVR-rögzítés automatikus indítása, amikor a gázkart felemeljük, és egy csomó más, 2021-re tervezett nagyszerű funkció.

Hibrid vTx/Ghost Rx
Egyedülálló termék az FPV világában, egy nagy teljesítményű Ghost vevő tökéletes párosítása, kategóriájában a legjobb Tramp videó adóval, egyoldalas, 20x20-as, egymásra szerelt táblán.
Egy figyelmeztetés ezzel a termékkel kapcsolatban... ha egyszer használták, nagyon nehéz visszatérni a dolgok régi módjához.

Proton csomagok napokra
Egyszerű PCB-k, amelyeket a Tramp Nano + Ghost kombinációk huzalozásának, felszerelésének és hűtésének drámai leegyszerűsítésére terveztek.

36×36-os egyoldalas, 20×20-as kétoldalas, 20×20-as egyoldalas, „fogpiszkáló stílus”, és egy speciális, a Five33 Tiny Trainerhez tervezett változat.

qTee antennák
A qTee, más néven „Cutie” antennák középre táplált dipólusok, beépített balunnal, hogy ne sugározzanak kábelt, és a sugárzási mintázatban nincsenek váratlan nullák.

A csúcstól a hegyig mindössze 60 mm-es hossza, könnyen beszerelhető a Whoop™-tól az X-osztályú quadig

Rendszerintegrátorok/gyártók
Az ImmersionRC nyitott a megbeszélésekre azokkal a gyártókkal, akik szeretnék a Ghost-ot más rendszerekbe beágyazni (Hobby, Industrial, Law Enforcement stb.). Egy beágyazott Ghost 2,4 GHz-es Rx kb. 10 mm x 10 mm PCB hely.

A GHz alatti sávokon való használatra a „Red Ghost” termékcsalád egyedileg megrendelhető a 140 MHz-től 1 GHz-ig terjedő licencelt sávokon.

GPS + Zaj
A 2,4 GHz-es futás másik előnye a hagyományosabb szubGHz-es frekvenciák helyett nagy hatótávolság esetén, hogy a 2,4 GHz-en nincsenek felharmonikusok, amelyek deszenzitizálják a GPS-vevőket (amelyek az 1,5 GHz-es sávban vannak), így a GPS-pozíció rögzítése pontosabbá válik.

Ezenkívül a Drone/Quad/UAV elektromos zaj a gyors kapcsolási jelek miatt szélessávú, és szintén GHz alatti (jellemzően 500 MHz alatti), és nem érzékenyíti a 2,4 GHz-es Ghost vevőt.

FrSky Ethos támogatás
A Ghost teljes mértékben támogatott lesz az FrSky közelgő Ethos operációs rendszerében, amely hamarosan megjelenik a hamarosan megjelenő X20 rádiójukban.

Paraméterek

Rádió frekvencia 2.4 GHz

Csomag tartalma

1 x Lite Tx Module

1 x Antenna

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!