Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ImmersionRC Ghost JR Module

Ár:
37.490 Ft
28.990 Ft
Kedvezmény: 8.500 Ft
Kedvezmény: 23%
Gyártó:
Cikkszám: IRC_Ghost_JR_Module
Földrajzi lokáció: FCC
Menny.:db

Leírás

Minden, amit akarsz, és még egy kicsit
Azoktól a mérnököktől származik, akik a rapidFIRE segítségével megváltoztatták az analóg FPV világot

A Ghost új mércét állít fel az R/C Control technológiák terén. Menjen gyorsabban, tovább, biztonságosabban.

Három év készülőben, számtalan szórakoztató óra tesztelés a világ leggyorsabb pilótái által.

Svájcban tervezték.

Jellemzők
2,4 GHz ISM sáv
„JR” kompatibilis távadó sokszínű átvitellel
Az egyik legkisebb vevőegység a piacon
Chirp Spread Spectrum, adaptív FHSS-sel
Crazy Race Performance, 222,22 Hz-es frissítések
~4 ms végponttól végéig késleltetés, OpenTx integrációval
Nagyobb hatótávolság, mint amennyire a legtöbb pilótának valaha szüksége lesz
Műszaki adatok
Általános specifikációk

Frekvencia: 2,4 GHz sáv
Moduláció: Chirp Spread Spectrum + Adaptive FHSS
Kötés: Kétirányú, megerősítéssel és protokoll egyeztetéssel
RF profilok: kezdetben 4, Race, Pure Race, "Normal" és Long Range, továbbiak jönnek
JR modul specifikációi

Kiskereskedelmi ár (USD USD): 89,95 USD (1x JR modul, 2x Tx antenna)
Felfelé irányuló RF teljesítmény: 16uW – 350mW (+/- 0,5 dB)
Képkockasebesség: 222,22 Hz (tiszta), 166 Hz (verseny), 62 Hz (normál), 15 Hz (nagy hatótávolságú)
Formátum: Standard JR modul, FrSky Taranis™ és RadioMaster™ rádiókkal tesztelve
Antennák: Ikerantenna, Tx oldali diverzitással. Az antennák 2,1 dBi dipólusúak
Kompatibilitás: Bármilyen R/C Tx, amely elfogadja a JR modulokat (Taranis stb.)
Soros formátumok: SBus, GHST (Auto-Sense)
Firmware: USB-vel bővíthető (OTA frissítésekkel a vevőkészülékekhez)
Tápellátás: 6V-20V, 1,75W @ 400mW, ~250mA 7,4V-nál
Az RC Ghost PFQ (elég… gyors)
Válasszon több üzemmód közül a Ghost Transmitterben. A két Race mód közül a leglassabb 160 Hz-es képfrekvenciával működik, míg a leggyorsabb „Pure Race” sebesség 222,22 Hz-re nyitja a gázt.

Az OpenTx to Flight Controller késleltetése várhatóan 4 ms alatt fog futni.

Érezhetik ezt a versenyzők? egy jó kérdés… de talán jobb kérdés, hogy akarsz-e versenyezni egy olyan pilótával, aki ezt használja…

2,4 GHz-es és nagy hatótávolságú képességek
Az ImmersionRC új mércét állít fel Ghost rendszerével, amely mind a hosszú távú pilóták, mind a freestylerek, mind a versenyzők igényeit szolgálja.

Könnyen elérheti a 10 km-es hatótávolságot elég könnyű felszereléssel és elég kompakt antennákkal, hogy tökéletesen elkísérje Nano Goblin™ készülékét a szomszédos országba.

Mivel a 2,4 GHz-es antennák viszonylag kicsik, egy irányított antenna az adón könnyen megkétszerezheti a várt hatótávolságot.

„Micro Failsafes” – Soha többé
Az EU-jogszabályok szerint 868 MHz elenyésző 2 MHz széles. A csomagvesztés még 4 pilótával is a levegőben nem szép. Adjon hozzá még 4-et, és a versenyzés többé nem szórakoztató.

Az USA által legális 915 MHz-es sáv egy kicsit jobb, 15 MHz-es szélességben.

A világméretű 2,4 GHz-es sáv 76 MHz-es sávszélességet biztosít, és kényelmesen otthont ad számtalan egyidejű kapcsolatnak, nagyszámú elveszett csomag nélkül.

A repülésvezérlők legújabb fejlesztései (előrecsatolás), amelyek kiváló teljesítményt nyújtanak, de meglehetősen érzékenyek a csomagvesztésre, minden apró segítség.

Ghost moduláris adók
Az első Ghost Transmitter egy „JR” stílusú modul, integrált OLED kijelzővel és Joystick-kel. Zökkenőmentesen konfigurálja anélkül, hogy Lua szkriptekkel kellene interakcióba lépnie.
A régiótól függően akár 350 mW RF teljesítmény is kibocsátható két mellékelt rövid dipólusú antennán keresztül. Az antenna diverzitás az alapértelmezett működési mód, de az egyantennás mód egy menüopcióval távolabb található.
Egy egyszerű menürendszer megjeleníti az összes kritikus paramétert, beleértve a spektrumanalizátort és a rendszer késleltetésének valós idejű kijelzését, az R/C Tx-től a repülésvezérlőig.

Apró vevők
A méret számít. A Ghost Átto vevő körülbelül 0,6 g tömegű, és mindössze 14,8 x 11,5 mm, ami 15%-kal kisebb, mint legközelebbi versenytársa.

A legtöbb szabványos protokoll támogatott, köztük a PWM, SBus, Fast SBus (200k), SRXL-2 (400k) és egy fordított SBus (vagy inkább egy fordított-invertált SBus) az F4 FC-k rugalmasságának növelése érdekében.

A Deja-Vu-kötés biztosítja, hogy a Ghost-adó által már „ismerte” vevők (egy korábbi kötési művelet révén) többé ne igényeljenek gombot a kötéshez. Ez vonatkozik az új vevőkészülékekre is, amelyek először kapcsolnak be anélkül, hogy szükség lenne a gombra (mindezt azért, mert nem bírjuk elviselni, ha felszakítjuk a modelleket, hogy megtaláljuk azt az eltemetett kötőgombot).

A szerkesztő megjegyzése: Meg kell említenünk, hogy az Átto a „nagy” fogadó?… erről majd később.

Orqa Goggle integráció
Az a hely az FPV.Connect táblán… igen, ez egy Ghost vevőkészüléknek, az Átto-nak való.

A szellemadók és vevőkészülékek Bluetooth vagy wifi használata nélkül alkothatnak hálózatot, és anélkül kommunikálhatnak egymással, hogy feláldoznák a kritikus vezérlési teljesítményt.

Tiszta csatornakeresés automatikus csatorna-hozzárendeléssel, a DVR-rögzítés automatikus indítása, amikor a gázkart felemeljük, és egy csomó más, 2020-ra tervezett nagyszerű funkció.

Proton csomagok napokra
Egyszerű PCB-k, amelyeket a Tramp Nano + Ghost kombinációk huzalozásának, felszerelésének és hűtésének drámai leegyszerűsítésére terveztek.

36×36-os egyoldalas, 20×20-as kétoldalas, 20×20-as egyoldalas, „fogpiszkáló stílus”, és egy speciális, a Five33 Tiny Trainerhez tervezett változat.

qTee antennák
A qTee, más néven „Cutie” antennák középre táplált dipólusok, beépített balunnal, hogy ne sugározzanak kábelt, és a sugárzási mintázatban nincsenek váratlan nullák.

A csúcstól a hegyig mindössze 60 mm-es hossza, könnyen beszerelhető a Whoop™-tól az X-osztályú quadig

Rendszerintegrátorok/gyártók
Az ImmersionRC nyitott a megbeszélésekre azokkal a gyártókkal, akik szeretnék a Ghost-ot más rendszerekbe beágyazni (Hobby, Industrial, Law Enforcement stb.). Egy beágyazott Ghost 2,4 GHz-es Rx kb. 10 mm x 10 mm PCB hely.

A GHz alatti sávokon való használatra a „Red Ghost” termékcsalád egyedileg megrendelhető a 140 MHz-től 1 GHz-ig terjedő licencelt sávokon.

GPS + Zaj
A 2,4 GHz-es futás másik előnye a hagyományosabb szubGHz-es frekvenciák helyett nagy hatótávolság esetén, hogy a 2,4 GHz-en nincsenek felharmonikusok, amelyek deszenzitizálják a GPS-vevőket (amelyek az 1,5 GHz-es sávban vannak), így a GPS-pozíció rögzítése pontosabbá válik.

Ezenkívül a Drone/Quad/UAV elektromos zaj a gyors kapcsolási jelek miatt szélessávú, és szintén GHz alatti (jellemzően 500 MHz alatti), és nem érzékenyíti a 2,4 GHz-es Ghost vevőt.

Csomag tartalma

1 x JR Module

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!