Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fat Shark Shark Byte RX5.1 Receiver Module

Ár:
94.500 Ft
Gyártó:
Cikkszám: FatShark_SharkByte_RX5_1

Leírás

Bemutatjuk a Shark Byte-ot, a Fat Shark 2. generációs digitális HD rendszerét.

A Shark Byte közel nulla késleltetésű High Definition 720p 60FPS videót továbbít HDMI kapcsolaton keresztül a Fat Shark HDO2, HDO, HD3, Attitude V6 és más FPV szemüvegeknek. Ez a digitális HD rendszer akár nyolc párhuzamosan repülő pilótát támogat a szokásos 5,8 GHz-es FPV frekvenciákon, és interferencia nélkül használható az analóg rendszerek mellett is.

A Shark Byte vadonatúj kompakt szemüvegre szerelhető modullal rendelkezik, beépített DVR-rel és irányított antennával. Felszereléskor a Fat Shark szemüveg zökkenőmentesen váltható digitális és analóg között. A szemüvegre szerelt modullal együtt is tárolható a FatShark védődobozában!

A szemüveg és a modul egyaránt működtethető egy meglévő Fat Shark akkumulátorral * (mellékelt balance adapterrel). Hosszabb repülési napokhoz a rendszer tartalmaz egy XT-60 végződésű adaptert egy szabályozóval, amely 8,4 V feszültséget biztosít a szemüveghez és modulhoz a normál 3S vagy 4S akkumulátorokból.

A kép tisztaságát a RunCam és a Foxeer által kifejlesztett új, teljesen digitális MIPI kamera adja. Ezek a kicsi, 14x14 mm-es méretű kamerák a legkisebb drón felépítményekbe is alkalmasak. A hozzájuk tartozó adaapterrel pedig nagyobb vázakba is kényelmesenbeszerelhetőek. A kamerák rendelkeznek az egyedi hangoláshoz szükséges OSD-vel, amelyben navigálhat akár egy a csomagban található gombtábla segítségével, vagy akár a távirányító gimbal-jai segítségével is. (BetaFlight szükséges a behangolásához).

Paraméterek

Súly 80.3g
Méretek 105 x 21 x 39mm
Működési frekvenciák 5.725-5.850GHz
Bemeneti feszültség 5.5mm Barrel konnektor, 8-16V
Működési hőmérséklet 0°-40°C (32°-104°F)
Kompatibilitás Fat Shark Dominator család, SkyZone SkyO3 ,O4, nyomtatható adapterrel ORQA FPV.ONE

Csomag tartalma

1 x Fat Shark Shark Byte RX5.1 Receiver Module

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!