Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BetaFPV Meteor65 Air váz Fehér

Ár:
3.290 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_meteor65_air_white
Váz mérete: 65mm
Menny.:db

Leírás

A repülési élmény fokozása érdekében a barkácsolás szerelmesei szorgalmasan dolgoztak az 1S ordító drónok súlyának csökkentésén egy ultrakönnyű szerkezet érdekében. A Meteor65 vázat a Meteor65 Air Brushless Whoop Frame keretre frissítettük, amely figyelemre méltó, mindössze 2,67 grammos minimális tömeget ér el. Megőrzi a kivételes szilárdságot és tartósságot, miközben új, rögzített motornyílást vezet be, és optimalizálja az alacsony profilú kialakítást. Vitathatatlanul a legjobb választás a pilóták számára, akik egy páratlan ultrakönnyű Sub18g 65mm 1S Whoop drónt keresnek.

Bullet Point

A mindössze 2,67 g súlyú Meteor65 Air Brushless Whoop Frame kivételes ultrakönnyű szerkezetet példáz, miközben megőrzi a figyelemre méltó tartósságot és ütésállóságot.
A 65 mm-es váz úttörő kiegészítése, a motorhoz rögzített nyílások növelik a motor telepítésének kényelmét és stabilitását.
Az alacsony profilú kialakítás hatékonyan koncentrálja a drón gravitációját, optimalizálva a repülési teljesítményt.
A légcsavar átmérőjének szándékos növelése hatékonyan csökkenti a légcsavar becsapódásának kockázatát, zökkenőmentes kompatibilitást biztosítva a 0702-es és 0802-es motorokkal, valamint a 31 mm-es légcsavarokkal.
Leírás
Tétel: Meteor65 Air Brushless Whoop Frame
Anyaga: PP
Súly: 2,67g
Tengelytáv: 65 mm
Motor rögzítése: 3-M1,4-6,6 mm
Repülésvezérlő beépítési furat: 26×26mm
Az akkumulátor nyílás mérete: 11,6 × 6,0 mm
Szín: fekete, fehér, átlátszó fehér, átlátszó kék, átlátszó lila, átlátszó zöld

Összehasonlítás

A Meteor65 vázra alapozva sok szempontból optimalizáltunk és frissítettünk, a részletek a következők.

A csatorna átmérője 32 mm-ről 34,9 mm-re nőtt, ami javítja a kompatibilitást és elkerüli a légcsavar becsapódását.

  • Súlya 3,14 g-ról 2,67 g-ra csökkent, így a repülés rugalmasabbá válik, és jól példázza az 1S hurrá drón kivételes ultrakönnyű szerkezetét. Mindkét keret azonos anyagokkal és tartóssággal rendelkezik.

  • Az alacsony profilú keretnek köszönhetően a drón súlypontja koncentráltabb, és javítja a tömörségérzetet.

Motor Fix Slot

Az úttörő fejlesztés során a Meteor65 Air Brushless Whoop Frame először motorral rögzített nyílásokkal egészült ki, megkönnyítve a motorok célszerűbb és stabilabb telepítési folyamatát. Míg a hibás beállításnak nincs mérhető hatása a motor hatékonyságára, a helyes tengelybeállítás biztosítja az erő zökkenőmentes, hatékony átvitelét a motortól a repülésvezérlő felé, csökkenti a mechanikai igénybevételt és minimalizálja az energiapazarlást. A haladó pilóták számára, akiknek szigorú követelményeket támasztanak az ultrakönnyű 1S ordító drón összeszerelésével kapcsolatban, ez az új dizájn kétségtelenül hozzáadja a végső simítást.

Végtelen személyre szabás

Továbbfejlesztjük a vázszerkezet kialakítását, és változatos színválasztékot biztosítunk a drónvázak számára, nagyobb választási szabadságot biztosítva. Ez lehetővé teszi a keret színének összehangolását vagy színütközését a drón témájával. A különféle színű ultrakönnyű Micro Air Canopy-vel felszerelve pedig több lehetőséget kínál az optimális kép rögzítésére. Drónja leköti az emberek figyelmét, és bemutatja egyedi személyiségét és kreativitását.

Paraméterek

Beépítési méret 26,5x26,5 mm
stílus Whoop
Súly 2,67 g

Csomag tartalma

1 x Váz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!