Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BetaFPV ELRS Micro TX Module 868MHz 500mW

Ár:
16.990 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_elrs_micro_tx_868mhz_500mw
Földrajzi lokáció: EU LBT
Menny.:db

Leírás

Hátizsák funkció

Néhány ExpressLRS TX modul tartalmaz egy további ESP8285 chipet, amely lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül kommunikáljunk más ESP8285-kompatibilis eszközökkel az espnow nevű protokoll segítségével. Ezt a chipet "TX-backpack"-nek hívjuk. A TX-Backpack célja, hogy lehetővé tegye a vezeték nélküli kommunikációt az ExpressLRS és más FPV-vel kapcsolatos eszközök között vezérléshez és vezérléshez, vagy konfigurációk lekérdezéséhez.

Gomb és OLED

Az ELRS TX modul az OpenTX LUA szkripten keresztül konfigurálható. Az OLED és a gomb segítségével a CRSF-et támogató no-OpenTX rádióvezérlő könnyedén használhatja ezt az ELRS Micro modult. A következő no-OpenTX rádióvezérlők jól működnek ezzel a TX modullal. Futaba T16IZ, T16SZ és T18SZ (3.9e frissítéssel), Wsky ET16, Radiolink AT9S Pro.

Hosszan megnyomva: Feloldja fel a zárolást, és lépjen be a menüoldalra, vagy alkalmazza az aktuális beállításokat a menüoldalon.
Fel/Le: Ugrás az utolsó/következő sorra.
Bal/Jobb: A sor értékének módosítása.
Rövid megnyomás: A kötési állapot vagy a WiFi frissítési állapot engedélyezése.

Alapkonfiguráció

Az ExpressLRS a Crossfire soros protokollt (AKA CRSF protokoll) használja a rádióadó és a TX modul közötti kommunikációhoz. Ezért győződjön meg arról, hogy rádióadója támogatja a CRSF soros protokollt. A rádióadót az OpenTX rendszerrel együtt használjuk a CRSF protokoll és a LUA szkript beállításának bemutatására. Ennek beállításához az OpenTX rendszerben lépjen be a modellbeállításokba, és a "MODEL BEÁLLÍTÁSA" fülön kapcsolja ki az "Internal RF"-t. Ezután engedélyezze az "External RF"-t, és válassza ki a "CRSF"-t protokollként.

Paraméterek

Rádió frekvencia 900 MHz
Bemeneti feszültség 5V~12V
XT30 port 5V ~ 12V
Kimeneti teljesítmény 500mW

Csomag tartalma

1 x BETAFPV ELRS Micro TX modul

1 x BETAFPV Moxon antenna

1 x Micro TX modul felhasználói kézikönyv

1 x Tartalék USB adatkábel (Type-A – Type-C)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!