Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BetaFPV Cetus X Kefe nélküli Whoop Droner - Betaflight FC - FRSKY

Ár:
54.990 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_cetusx_drone_betafc_frsky
Menny.:db

Leírás

A Cetus X elsődleges választás kezdőknek, akik haladó repülési készségeket szeretnének megszerezni. A 2S teljesítménye kiemeli, erősebb meghajtást és gyorsabb sebességet biztosít a Cetus X-nek a különféle freestyle trükkök végrehajtásához. M04 400mW VTX és C04 FPV kamerával felszerelve, amely hosszabb rádió- és videóátvitelre van optimalizálva. A két FC-verzió különböző funkciókat biztosít a pilóták számára, de mindegyik a következő szintre segíti a pilótákat.

Bullet Point
Kiváló preferencia kezdőknek a haladó szint eléréséhez. A Cetus X kefe nélküli Quadcopter büszke villámgyorsságára, és erősebb meghajtási rendszerének köszönhetően gyorsan indul.
Beépített ExpressLRS 2.4G vevő, amely a legnépszerűbb rádiókapcsolat, alacsony késleltetés és messzebb vezérlési tartomány lehetséges. A pilóták nem csak bent élvezhetik a repülést, hanem a szabadban is felfedezhetik a tájat.
Az Frsky vevőprotokoll verziójú drónt azoknak az ügyfeleknek is biztosítjuk, akik korábban LiteRadio 2 SE rádióadóval rendelkeztek a Cetus Pro vagy Cetus RTF Kitben.
Az M04 400 mW-os VTX, C04 FPV kamerával (Caddx Nano Ant Camera vagy Runcam Nano 4 alapján) és 2*BT2.0 450mAh 1S 30C akkumulátorral a hosszabb rádió- és videoátvitel, valamint a repülési tartósság érdekében a Cetus X kefe nélküli négykopter többet nyerhet a kezdők számára. eredmények az FPV repülésben.
A Betaflight FC az FPV közösség legnépszerűbb firmware-ével érkezik. A kezdők többet tanulhatnak és megérthetnek az FPV-ről, amely a drónozási élmény megszerzésének alapvető módja.
A Cetus FC változat három sebességi móddal kínál kiegészítő repülési funkciót a pilóták számára. Könnyebb és alkalmasabb a kezdeti pilóták számára.
A Cetus sorozattól örökölt klasszikus fehér dizájn, PA12 anyagból készült Cetus X keret kiváló ütésállósággal rendelkezik leejtés és ütés esetén. Az orrkeret 360°-os védelme biztosítja a biztonságos repülést bel- és kültéren egyaránt. Eközben az FPV-kamera 0°-40°-ban állítható fokokat támogat, ami különböző nézeteket biztosít a pilóták számára.


Leírás
Tétel: Cetus X Brushless Quadcopter
Súly: 55g
Tengelytáv: 95 mm
FC: F4 1S 12A FC
Motorok: 1103 11000KV motor
Kellékek: Gemfan 2020 4 lapos kellékek
Kamera: C04 FPV kamera (Caddx Nano Ant Camera/Runcam Nano 4)
Kamera állítható szög: 0°-40°
Keret: Cetus X Brushless Whoop Frame
Vevő protokoll: FRSKY
VTX: M04 25-400mW VTX
Akkumulátor: 2*BT2.0 450mAh 1S 30C akkumulátor
Repülési idő: 5 perc
ExpressLRS 2.4G vagy Frsky D8
Az F4 1-2S 12A repülésvezérlővel felszerelt Cetus X kefe nélküli quadcopter támogatja az ELRS 2.4G vagy Frsky D8 RX protokollt. Mindkét RX verzió támogatja a Betaflight konfigurátort, és kiváló manőverezhetőséget, teljesítményt és repülési időt biztosít. Azok a pilóták, akik rendelkeztek Cetus Pro vagy Cetus RTF Kittel, továbbra is használhatják a LiteRadio 2 SE rádióadót a Cetus X Frsky D8 verziójának repüléséhez.

Cetus FC vagy Betaflight FC
Megjelent a Cetus X a klasszikus Cetus repülésvezérlővel. Támogatja a pozíciótartás funkciót, amely könnyebb irányítást biztosít a pilóták számára. Ha a Betaflight FC verziót választja, a pilóták megtanulhatják és megérthetik a drón konfigurációját. Mindkét FC-verzió kiváló teljesítményt és sebességet nyújt, és magasabb szintű repülési módokkal rendelkezik a pilóták számára, hogy haladjanak.

Kiegészítő repülési funkció
A beépített, rendkívül pontos barométer a magasság érzékelésére, a Cetus FC-vel szerelt változat nagyszerű stabilitást biztosít a helyzettartási módnak és az automatikus lebegésnek köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy a drón az aktuális magasságban maradjon. Ez a funkció azt is biztosítja, hogy a drón vészleszállást hajtson végre, ha elveszti az irányítást, vagy lemerül az akkumulátor. Mindeközben stabil repülése lehetővé teszi a legjobb felvételek készítését az FPV szemüveggel. Valóban rendkívül szórakoztató és könnyű repülést biztosít minden pilóta számára. Javasoljuk, hogy BETAFPV VR03 szemüveggel repítse.

A 2S hajtású Cetus X rengeteg ütést és sebességet kínál, így simábbá és alkalmasabbá teszi a szabadtéri gyakorlatokhoz, és nagyszerű a következő szintre. Beltéri gyakorláshoz az 1S teljesítményű Cetus Pro, amely ugyanazzal a kiegészítő repülési funkcióval rendelkezik, könnyebben irányítható és repülhet a kezdő pilóták számára.

Megjegyzés: A pozíciótartás funkció csak N módban érhető el.

Továbbfejlesztett videó átvitel
A Cetus X Brushless Quadcopterhez M04 25-400mW VTX és C04 FPV kamera tartozik. A VTX könnyű és állítható kimeneti teljesítménnyel rendelkezik a nagyobb távolságú repüléshez. Ennek a VTX-nek és a kiváló ExpressLRS 2.4G/Frsky D8 rádiókapcsolatnak a kombinációjával a pilóták hosszabb ideig repülhetnek ordító drónokkal, hogy több lehetőséget fedezzenek fel és jól érezzék magukat. Ezenkívül a C04 FPV kamera (Caddx Nano Ant Camera/Runcam Nano 4 alapján) jobb minőséget mutat FPV repülés közben, mint a C02 FPV kamera.

Erőteljes meghajtórendszer
1103 11000KV kefe nélküli motorral és Gemfan 2020 négylapátos kellékekkel. Az 1103-as motorokat 2S kvadrokopterekhez tervezték, hihetetlen teljesítménnyel, sima és csendes működéssel, valamint kellően könnyűek. Emellett a Cetus X quadcopter a 2020-as 4 lapátos kellékeket alkalmazza, amelyek kellően könnyebbek és tartósak, így a pilóták számára nagy hatékonyságú repülési élményt nyújtanak.

Elsődleges választás a következő szintre
A Cetus X Brushless Qaducopter Betaflight FC verziója támogatja a Betaflight konfigurátoron történő konfigurálást. Ez egy elsődleges választás

e kezdőknek, akik elkezdik tanulni a drone konfigurálást, ami segít a kezdőknek haladó szint elérésében. A Betaflight konfigurátorral kalibrálhatja a gyorsulásmérőt, az egyéni OSD tartalmat, beállíthatja a videó adót stb.

Betaflight Flight Controller
A Cetus X kefe nélküli quadcopter egy beépített F4 1S 12A FC kártya, amely támogatja az ELRS 2.4G vagy az alapértelmezett Frsky D8 protokollt. Az ELRS 2.4G verzió a betaflight 4.3.1 FC firmware-rel érkezik, így támogatja az ELRS V2.0-t. Az Frsky verzió a Betaflight konfigurátoron keresztül átkapcsolható a Futaba SFHSS protokollra. A BB51 hardverrel hajtott új kártya ESC-je Bluejay 48k ESC firmware-rel érkezik, amely lehetővé teszi, hogy az 1103 11000 KV motor teljes mértékben kihasználja a teljesítmény hatékonyságát. Az új F4 1-2S 12A FC óta jobb teljesítmény és stabilitás érdekében frissítjük a giroszkópot BOSH BMI270-re.

A Cetus X ELRS 2.4G verziónál a Betaflight 4.3.0 és újabb firmware támogatja a BMI270 giroszkópot. Az Frsky D8 verzió esetén a BETAFPVF411RX 4.2.11 firmware és a BETAFPV által kínált CLI dump fájl használatát javasoljuk.

Az alapértelmezett repülésvezérlő firmware lehetővé teszi a kétirányú D-shot-ot, és kompatibilis a Bluejay ESC firmware-rel. Ha frissíti a 4.3.0 és újabb firmware-t az ELRS 2.4G-hez a Betaflight hivatalos webhelyéről, kérjük, frissítse a CLI dump fájlt a Cetus X-hez.

Csomag tartalma

1 * Cetus X Brushless Quadcopter

1 * BT2.0 akkumulátortöltő és feszültségvizsgáló

2 * BT2.0 450mAh 1S 30C akkumulátor

1 * Phillips csavarhúzó

1 * Prop eltávolító eszköz

1 * C típusú adapter

4* Gemfan 2020 4 lapátos kellékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!