Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BetaFPV Cetus X FPV Kit (Betaflight FC version)

Ár:
124.990 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_cetus_x_fpv_kit_betaflight_fc
Menny.:db

Leírás

Legyen szó ügyes pilótákról vagy kezdőkről, a Cetus X FPV Kit, mint a fejlett 2S power whoop csomag, teljesen elsődleges választás a magasabb szint eléréséhez. A páratlan irányítástól az izgalmas repülésig, amely minden FPV-repülés során elmerül az élményben, egyszerűen nincs olyan, mint a Cetus X FPV Kit. A Cetus X Brushless Quadcopter, a LiteRadio 3 rádióadó és a VR03 FPV szemüveg kombinációjával készülj fel a következő szintre.

Bullet Point
A továbbfejlesztett meghajtórendszerrel, valamint hosszabb rádió- és videoátvitellel rendelkező Cetus X repülési élményét semmi sem üti meg. Egy nagyon funkcionális és potenciális távirányítóval és FPV-szemüveggel a pilóták több teljesítményt is elérhetnek a következő szintre.
A Betaflight FC az FPV közösség legnépszerűbb firmware-ével érkezik. A kezdők többet tanulhatnak és megérthetnek az FPV-ről, amely a drónozási élmény megszerzésének alapvető módja.
A Cetus FC változat három sebességi móddal kínál kiegészítő repülési funkciót a pilóták számára. Könnyebb és alkalmasabb a kezdeti pilóták számára.
A Cetus sorozattól örökölt klasszikus fehér dizájn és PA12 anyagból készült Cetus X keret kiváló ütésállósággal rendelkezik leejtés és ütés esetén, valamint csökkenti a sérülések kockázatát, így nagyobb nyugalmat biztosít.
Az orrkeret 360°-os védelme biztosítja a biztonságos repülést bel- és kültéren egyaránt. Eközben az FPV-kamera 0°-40°-ban állítható fokokat támogat, ami különböző nézeteket biztosít a pilóták számára.
A LiteRadio 3 fenntart egy nanorekeszt, amely támogatja a külső TX modult, hogy több quadcopterrel kompatibilis legyen. És a VR03 FPV szemüveg, amelyhez újonnan került egy Micro SD kártyanyílás a videó DVR-rögzítéssel történő mentéséhez, támogatja a legtöbb analóg VTX-t a piacon.
A quadcopter, a rádióadó, az FPV szemüveg és az összes tartozék egy EVA hordozható tárolótáskába csomagolva. Kényelmes a szabadban hordozni, és jobban védi a berendezést.
Leírás
Tétel: Cetus X FPV Kit
Súly: 55g
Tengelytáv: 95 mm
FC: F4 1S 12A FC (Betaflight FC verzió)/Cetus BL V3 repülésvezérlő (Cetus FC verzió)
Motorok: 1103 11000KV motor
Kellékek: Gemfan 2020 4 lapos kellékek
Kamera: C04 FPV kamera (Caddx Nano Ant Camera/Runcam Nano 4)
Kamera állítható szög: 0°-40°
Vevő protokoll: ELRS 2.4G (Betaflight FC verzió)/Frsky D8 (Cetus FC verzió)
VTX: M04 25-400mW VTX (Betaflight FC verzió)/Cetus 25-350mW VTX V2 (Cetus FC verzió)
Quadcopter: Cetus X Brushless Quadcopter
Adó: LiteRadio 3 rádióadó
Szemüveg: VR03 FPV szemüveg
Akkumulátor: 2*BT2.0 450mAh 1S 30C akkumulátor
Repülési idő: 5 perc
Cetus FC vagy Betaflight FC
Megjelent a Cetus X a klasszikus Cetus repülésvezérlővel. Támogatja a pozíciótartás funkciót, amely könnyebb irányítást biztosít a pilóták számára. Ha a Betaflight FC verziót választják, a pilóták rengeteg FPV tudást szerezhetnek és tanulhatnak meg a népszerű, nyílt forráskódú Betaflight repülésvezérlő közösségen keresztül. Mindkét FC-verzió kiváló teljesítményt és sebességet nyújt, és magasabb szintű vezérlési módokat kínál a pilóták számára, hogy haladjanak.


Cetus FC verzió Betaflight FC verzió
Repülésvezérlő Cetus BL V3 Repülésvezérlő F4 1S 12A Repülésvezérlő
Vevőprotokoll Frsky D8 ExpressLRS 2.4G
Repülési mód N/S/M/Teknős mód Szög/Horizont/Légi/teknős mód
VTX 25-350mW 25-400mW
Pozíciótartás támogatása nem támogatás
Konfigurációs szoftver BETAFPV Configurator Betaflight Configurator


Kiegészítő repülési funkció
A beépített, rendkívül pontos barométer a magasság érzékelésére, a Cetus FC-vel szerelt változat nagyszerű stabilitást biztosít a helyzettartási módnak és az automatikus lebegésnek köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy a drón az aktuális magasságban maradjon. Ez a funkció azt is biztosítja, hogy a drón vészleszállást hajtson végre, ha elveszti az irányítást, vagy lemerül az akkumulátor. Mindeközben stabil repülése lehetővé teszi, hogy a VR03 FPV szemüveggel a legjobb felvételeket rögzítse. Valóban rendkívül szórakoztató és könnyű repülést biztosít minden pilóta számára.

A 2S hajtású Cetus X rengeteg ütést és sebességet kínál, így simábbá és alkalmasabbá teszi a szabadtéri gyakorlatokhoz, és nagyszerű a következő szintre. Beltéri gyakorláshoz az 1S teljesítményű Cetus Pro, amely ugyanazzal a kiegészítő repülési funkcióval rendelkezik, könnyebben irányítható és repülhet a kezdő pilóták számára.

Megjegyzés: A pozíciótartás funkció csak N módban érhető el.

Erőteljes meghajtórendszer
Az 1103 11000KV kefe nélküli motorral és a Gemfan 2020 4 lapátos kellékekkel felszerelt Cetus X Brushless Quadcopter erőteljes meghajtást biztosít, így egy 2S-es, kefe nélküli kefe nélküli quadcopter igazi ütésekkel rendelkezik. Emellett az egész quadcopter kellően könnyű és strapabíró, így a pilóták számára nagy hatékonyságú repülési élményt nyújt.

Minden repülési pillanat rögzítése
A BETAFPV által újonnan kifejlesztett és a VR02 FPV Goggles-en alapuló VR03 FPV Goggles a VR02 jellemzőit veszi fel, és DVR-rögzítési funkcióval is rendelkezik. A pilóták élvezhetik a szemüvegen keresztül mentett lejátszást, vagy exportálhatják a videókat Micro SD kártyával. Ez az izgalmas funkció lehetővé teszi a pilóták számára, hogy elkapják az emlékezetesen lélegzetelállító pillanatot, ami jelentősen megnöveli az FPV repülés élményét.

Továbbfejlesztett videó átvitel
Jön a Cetus M04 25-400mW VTX és C04 FPV kamerával. Mindkét VTX könnyű és állítható kimeneti teljesítménnyel rendelkezik a nagyobb távolságú repüléshez. Ennek a VTX-nek és a kiváló ExpressLRS 2.4G rádiókapcsolatnak a kombinálásával a pilóták hosszabb ideig repülhetnek a drónokkal, hogy több lehetőséget fedezzenek fel és jól érezzék magukat. Ezenkívül a C04 FPV kamera (Caddx Nano Ant Camera/Runcam Nano 4 alapján) jobb minőséget mutat FPV repülés közben, mint a C02 FPV kamera.

LiteRadio 3 rádióadó
Ez a távadó ergonomikusan kialakított fogantyúval rendelkezik, és kiváló teljesítményt nyújt a munkaidőben, az újonnan frissített gimbal. Ezenkívül ez a verzió támogatja a BETAFPV Configurator programot, amely a rádióvezérlő egyszerű frissítésére, konfigurálására és hangolására szolgáló segédprogram. Tapasztalja meg a teljes elmélyülés izgalmát páratlan vezérléssel, és örökítse meg az Önt körülvevő világot.

FPV szimulátor támogatott
Először repülsz quadcopterrel? Az FPV szimulátoron keresztül megtanulhatja és gyakorolhatja a kvadrokopter repülését, mielőtt valódi repülést indítana. A LiteRadio 3 elérhető olyan FPV-szimulátorok lejátszására, mint a DRL/DCL/Uncrashed/Liftoff. Kényelmesebb a gyakorláshoz és a töltéshez egyszerre. Itt látható a Liftoff kijelzője.

Különféle módok, mindenki számára elérhető
A Cetus X (Betaflight FC) támogatja a szög/horizont/levegő üzemmódokat, amelyek kielégítik a pilóták különböző igényeit és alkalmazkodnak a különféle repülési környezetekhez. Amikor a kvadrokopter a földre esik, és fejjel lefelé leesik, aktiválhatja a teknős módot a LiteRadio 3 adón keresztül, hogy megfordítsa és folytathassa a repülést.

A Cetus FC-vel szerelt változat három N/M/S repülési móddal rendelkezik, és 3 különböző sebességet támogat SLOW/MID/FAST funkcióval. Akár tapasztalt FPV-pilóta, akár teljesen kezdő, a Cetus X FPV Kit segítségével bárki magabiztosan repülhet az első naptól kezdve.

Megjegyzés: A Cetus FC változat lassú sebessége nem érhető el M módban.

BETAFPV Cetus sorozat
A BETAFPV Cetus sorozat 2021-es megjelenése óta nagyon népszerű, és az új kezdők elsődleges FPV-választásává vált. Legyen szó meghajtórendszerről, rádióadóról, VTX-tartományról vagy egyéb funkciókról, a BETAFPV soha nem hagyja abba a lépést a termék jobbá tétele érdekében. A kezdeti Cetustól az eddigi Cetus X-ig a Cetus sorozat mindig kielégíti az ügyfelek igényeit, függetlenül attól, hogy kezdők vagy tapasztalt pilóták.

Ajánlott alkatrészek
Keret: Cetus X Brushless Frame
Akkumulátor: BT2.0 450mAh 1S 30C akkumulátor, BT2.0 550mAh 1S akkumulátor
Kellékek: Gemfan 2020 4 lapátos propeller

Csomag tartalma

1* Cetus X Brushless Quadcopter (Betaflight FC vagy Cetus FC verzió)

1 * LiteRadio 3 adó (ELRS 2.4G vagy Frsky)

1 * BETAFPV VR03 FPV szemüveg

4 * BT2.0 450 mAh 1S Lipo akkumulátor

1 * BT2.0 akkumulátortöltő és feszültségvizsgáló

1 * USB töltőkábel (C típusú)

1 * C-típusú FC-adapter

1 * Tartás eltávolító eszköz

4* Gemfan 2020 4-blades Prop (tartalékkészlet)

Felhasználói kézikönyv (Betaflight FC vagy Cetus FC verzió)

1 * Hordozható tárolótáska

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!